Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Over Karen

Dit online traject is als een spiegel voor de ziel. Samen gaan we op zoek naar wat jou tegenhoudt in je groei, je bewustzijn, je controle, je besluitvaardigheid en je geluk. Aan de hand van verschillende opdrachten en componenten, doen we interventies op verschillende componenten. Die interventies zullen uiteindelijk helpen met jouw transformatie.

De zeven componenten uit de PNI (PsychoNeuroImmunologie) dienen als inpsiratiebron bij de ontwikkeling van dit traject. Heb je last van vermoeidheid, pijn, chronische aandoeningen? Heb je geen energie, voel je je somber of mis je gewoonweg drive om door te gaan? Je staat op een kruispunt in je leven en je weet niet waarheen? Is alles oké hoe het nu loopt maar ben je nieuwsgierig om meer te weten, aan persoonlijke ontwikkeling te doen en/of jou missie in acceleratie te brengen?

Dan is dit traject wat jij nodig hebt.

Gedurende 6 maanden gaan we samen werken op één van die zeven componenten. Elke maand staat een andere component in de kijker:

1. Lichaam

2. Emoties

3. Gedachten

4. Sociaal + Sexueel

5. Transgenerationeel

6.. Ecologisch Bewustzijn

Als je dit leest weet je misschien intuïtief al welke van deze 7 jou prikkelt of een uitdaging zal zijn.. :).
We gaan samen de uitdaging aan. Niet alleen ontvang je maandelijks een werkboek waarin alle nuttige theorie en tips uitgeschreven staan op dit thema, je zal ook opdrachten aangewezen krijgen om deze kennis te integreren in je lichaam, of om bepaalde blokkades op het thema aan te pakken en op die manier te helen.
En je staat er niet alleen voor!

Ik (Karen) ben er altijd om je te ondersteunen, en ook de groep zal voor een noodzakelijke verbinding en veilige haven zorgen via een besloten discordgroep, waar je privé jouw ervaringen, vragen, twijfels, en vieringen kan delen met elkaar.

Sporadisch zullen er bijkomstig (online) deelcirkels plaatsvinden, waar we elkaar virtueel kunnen ontmoeten, jullie jullie ervaringen kunnen delen, en waar ik of andere specialisten in hun vak nog extra weetjes en tips&tricks kunnen toelichten op het topic.

Als klap op de vuurpijl zal je per component extra inspirerende talks, gedichten en een spotify lijst ontvangen met prachtige muziek waar je ook troost en (h-) erkenning in kan vinden! PS: elke component draagt het visuele kenmerk van Annelien Smet: zij heeft de tekeningen eigenhandig ontworpen op basis van wat ik haar verteld heb. Prachtig toch?!

Ben jij klaar voor dit innerlijk werk?

Ben jij klaar om like- minded people te ontmoeten en je ondersteund te voelen?

Ben jij klaar om uit je oude zelf te stappen, en in je nieuwe zelf te arriveren?

Ik ben alvast klaar om jou te ontmoeten.

Karen.