Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Individuele Coaching

Één-op-één sessies en trajecten

Het Metaproject is als groepstraject mijn paradepaardje. Ik geloof in de kracht van de groep en hoe we elkaar kunnen inspireren en helpen helen. Maar ik weet ook dat dit voor sommigen niet zo comfortabel voelt of privé contact meer gewenst is.

 

Mijn therapiesessies (hoewel ik ze liever ‘coachingsessies’ noem want het is niet enkel luisteren en praten) zijn dan een combinatie van het uitschrijven van je tijdlijn om te ontdekken waar er al initiële triggers waren in je leven, het aanpakken van de fysieke component via voeding en suppletie en ander soort advies om terug energie te krijgen in je systemen en het immuunsysteem tot rust te brengen, maar kan ook emotionele therapie zijn (op basis van IEMT techniek) of systemisch werk (opstellingen, constellaties, enz). Ik geef vaak ook meditaties en kleine opdrachten mee voor thuis.

Eén-op-één trajecten

Er zijn twee opties:

Metaproject Privé – 6 sessies (incl toegang Metaproject)

De ‘één-op-één versie’ van het Metaproject: individuele begeleiding in de vorm van 6 PNI sessies met aanvulling in de vorm van systeemtherapie, opstellingswerk, voedingsadvies, supplementen, creatieve therapie, meditaties en visualisaties, challenges en opdrachten op maat, intermittent living, IEMT (emotionele therapie), coaching e.a.

INCLUSIEF TOEGANG TOT METAPROJECT

PNI Kickstart – 3 sessies

Een uniek traject waarbij ik drie grondige PNI sessies geef om jou meer in een fit lichaam, betere energie en vitaliteit te krijgen. We flowen naar wat er in jouw huidige systeem naar de oppervlakte mag komen en werken richting een ultieme doel: alle systemen in jouw lichaam weer op de rails te krijgen. Zo word je klaargestoomd om diepere lagen in te duiken en te weten welke richting je uit moet om jouw energie terug te winnen.

Ik geloof in de liefde. En ik geloof dat alles mogelijk is.

Karen Liekens

Jouw Ondersteunend PNI COACH

Hi! Ik ben Karen…

 

… en ik begeleid mensen naar een gezonder, vitaler en energieker leven via PNI therapie. Met PNI gaan we via uitgebreide vraagstelling na welke events in jouw leven mede oorzakelijk zijn voor bepaalde klachten, ziektebeelden en energieverlies. Wist je dat achter heel veel depressieve klachten bijvoorbeeld een virale infectie kan schuilgaan? Maar ook omgekeerd: dat er achter diverse keelontstekingen, migraine of blessures soms bepaalde meta-emoties zitten?

Wanneer de tijdlijn duidelijk is en de puzzel met de oorzaken van het probleem op tafel ligt, ga ik als therapeut maar ook als coach aan de slag om met de juiste interventies jou terug op jouw pad te krijgen. Dat kan dan gaan via emotionele therapie, meditatie, visualisaties, IEMT, opstellingswerk, schrijfoefeningen en loopbaanbegeleiding. Maar de allerbelangrijkste techniek die ik hanteer is ‘deep learning’: ik leg jou haarfijn en laagdrempelig uit aan de hand van tekeningen hoé iets werkt in jouw lichaam, en waarom je je voelt zoals je je voelt, zodat je de oorsprong van jouw gedachten en emoties begrijpt. Want kennis brengt rust, en kennis geeft jou de controle van jouw leven terug.