Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Individuele Coaching

Één-op-één sessies en trajecten

Het Metaproject is als groepstraject mijn paradepaardje. Ik geloof in de kracht van de groep en hoe we elkaar kunnen inspireren en helpen helen. Maar ik weet ook dat dit voor sommigen niet zo comfortabel voelt of privé contact meer gewenst is.

Voor één-op-één sessies werk ik in drie soorten trajecten, voor ieder wat wils dus!

 

  1. Het Meta Traject: individuele begeleiding op de 6 thema’s van het Metaproject
  2. Traject met Karen en Hans: een mooie en unieke combo tussen PNI therapie en bewustzijnscoaching met Hans Vandenberghe
  3. Suikeranalyse
  4. Loopbaanbegeleiding

KNOWLEDGE IS POWER – BUT ONLY IF YOU ACT ON IT.

Vier soorten één-op-één trajecten

Alle trajecten zijn gebaseerd op een PNI insteek: het verbeteren van de lichamelijke, mentale en emotionele staat via interventies en opdrachten op maat. Dit kan gaan van voedings- en supplementenadvies, tot schrijfopdrachten, meditaties, visualisaties, intermittent fasting, koudeprikkels, systemisch werk en opstellingen.

 

Meta Traject: individueel

De ‘één-op-één versie’ van het Metaproject: individuele begeleiding in de vorm van 7 PNI sessies met aanvulling in de vorm van systeemtherapie, opstellingswerk, creatieve therapie, challenges en opdrachten op maat, IEMT (emotionele therapie), coaching e.a.

Hans & Karen Traject

Een uniek traject waarbij ik twee grondige PNI sessies geef om jou meer in een fit lichaam, betere energie en vitaliteit te krijgen. We doen intermittent living interventies, deep learning en opdrachten om alle systemen in jouw lichaam weer op de rails te krijgen. Zo word je klaargestoomd om diepere lagen in te duiken in de overige 6 coachingsessies rond bewustzijn, onder begeleiding van top ICF/ACC coach Hans Vandenberghe.

Meta Loopbaanbegeleiding

Zit jij met een loopbaanvraag? Dan kan je ook bij mij terecht aan de hand van loopbaancheques van de VDAB. Dit traject betreft 4 tot 7 sessies, afhankelijk van het aantal cheques.
Let op: ook hier schuw ik de PNI niet, want een dominant brein is dé sleutel tot de juiste besluitvorming, zeker op niveau van loopbaan!

Suikeranalyse

Wil je meer inzicht in de invloed van interne en externe factoren op jouw bloedsuikerspiegel – en daarom op jouw gezondheid, vitaliteit, ziektegevoeligheid, energie en fitheid?
Dan is de continue suikeranalyse voor jou. Aan de hand van een sensor gaan we twee weken jouw bloedsuikerwaarden tracken. En dat niet alleen: ik houd als PNI therapeute in de gaten hoe het bij jou verloopt, en geef jou na 1 week gepersonaliseerd voedings- en leefstijladvies. Zo kan je gaan objectiveren wat het effect is van een gezonde levensstijl op jouw bloedparameters en op jouw gezondheid.

Als je hiervoor kiest kan je best een eerste consult inboeken binnen een 20-tal dagen. Er moet namelijk eerst nog een verwerking gebeuren van jouw gegevens, de sensor moet worden opgestuurd, en je dient zeker een week aan het meten te zijn alvorens we een eerste consult doen.

Je krijgt sowieso wel een reeks mailtjes met tips en tricks en aanwijzingen hoe je kan starten met de suikermeting en welke lifestyle en voedingsaanpassingen je best kan introduceren.

Ik geloof in de liefde. En ik geloof dat alles mogelijk is.

Karen Liekens

Jouw Ondersteunend PNI COACH

Hi! Ik ben Karen…

 

… en ik begeleid mensen naar een gezonder, vitaler en energieker leven via PNI therapie. Met PNI gaan we via uitgebreide vraagstelling na welke events in jouw leven mede oorzakelijk zijn voor bepaalde klachten, ziektebeelden en energieverlies. Wist je dat achter heel veel depressieve klachten bijvoorbeeld een virale infectie kan schuilgaan? Maar ook omgekeerd: dat er achter diverse keelontstekingen, migraine of blessures soms bepaalde meta-emoties zitten?

Wanneer de tijdlijn duidelijk is en de puzzel met de oorzaken van het probleem op tafel ligt, ga ik als therapeut maar ook als coach aan de slag om met de juiste interventies jou terug op jouw pad te krijgen. Dat kan dan gaan via emotionele therapie, meditatie, visualisaties, IEMT, opstellingswerk, schrijfoefeningen en loopbaanbegeleiding. Maar de allerbelangrijkste techniek die ik hanteer is ‘deep learning’: ik leg jou haarfijn en laagdrempelig uit aan de hand van tekeningen hoé iets werkt in jouw lichaam, en waarom je je voelt zoals je je voelt, zodat je de oorsprong van jouw gedachten en emoties begrijpt. Want kennis brengt rust, en kennis geeft jou de controle van jouw leven terug.

Contacteer me

En dan kunnen we zien welk traject bij jou past

Je kan me best bereiken via mail of whatsapp (telefonisch moeilijk):

metakabinet@gmail.com

 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Karen